Tarcza, wiatrówki, kolimatory, lunety
Promocja! Wiatrówka QB-57 sporting 4.5 mm - Boczny naciąg :: 310,00 zł ::.
Koszty wysyłki
Sonda
Podgląd zamówienia
Polityka prywatności

 

Przeglądając i dokonując zakupów w serwisie internetowym tarcza.pl, akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na tej stronie.

 

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę wykorzystującą w jakikolwiek sposób serwis tarcza.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności.

Jakiekolwiek zmiany nie wpływają na naszą zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów użytkowników tarcza.pl

Dane osobowe

W czasie korzystania ze strony tarcza.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób.

W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.

Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły, jeśli dane te są wymagane do jej poprawnego wykonania.

Subskrypcja Newslettera tarcza.pl

Zaprenumerowanie elektronicznego newslettera, w którym przedstawiamy nowości, promocje i najważniejsze wydarzenia w tarcza.pl wymaga tylko podania adresu e-mail. Wysyłamy e-maila zwrotnego z prośbą o potwierdzenie rejestracji. Jeśli wyrazisz w przysłanym do Ciebie e-mailu potwierdzenie chęci otrzymywania newslettera, to wtedy i tylko wtedy Twój adres zostanie dodany do listy mailingowej tarcza.pl. Zapisując się na newsletter wyrażasz zgodę na otrzymywanie od tarcza.pl korespondencji  e-mail zawierającej dedykowane oferty, informacje o nowościach i promocjach.

Cookies

Sklep tarcza.pl wykorzystuje cookies, czyli pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Bezpieczeństwo transakcji

tarcza.pl nie rejestruje ani nie przechowuje informacji związanych z kartami kredytowymi. Stosowanie powyższych technologii zapewnia absolutne bezpieczeństwo płatności za pomocą kart kredytowych przy zakupach w sklepie internetowym.

 

SZANUJEMY TWOJĄ PRYWATNOŚĆ

Twoje dane osobowe chronione są zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204).

© Tarcza.pl. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.
Oprogramowanie KQS.store Grafika: Dan-net
Tarcza.pl - bezpośredni importer sprzętu do monitoringu, optycznego i militariów. Zainteresowanych współpracą prosimy o kontakt warszawa@tarcza.pl

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Data Ostatniej Aktualizacji: 4.04.2013
Aktualna Data: 2017-09-24 08:53